Uitverkoop kunstschildermaterialen

Uitverkoop kunstschildermaterialen

Na lang wikken en wegen heb ik afgelopen weekend de knoop doorgehakt en besloten om te stoppen met de verkoop van kunstenaarsbenodigdheden. Een moeilijke keuze met dubbele gevoelens…. maar voor zowel mij als het bedrijf, de beste oplossing.

Ik ga mij volledig richten op mijn lijstenmakerij, iets wat ik na 30 jaar nog steeds fantastisch vind en ik met heel veel passie doe. In januari zal ik de winkel dan ook helemaal opnieuw inrichten.

Naast de collectie met lijstprofielen voor het ‘maatwerk’ zal ik ook het assortiment verder gaan uitbreiden met meer houten en aluminium wissellijsten. De passepartout service gaan we uitbreiden met nòg meer kleuren en  mogelijkheden.

Inmiddels heb ik een prachtige fine-art printer staan waarop foto’s in hele hoge kwaliteit afgedrukt kunnen worden. MAAR hierover later meer!

De winkel moet leeg

NU moet eerst de winkel leeg. Tussen Kerst en Oud & Nieuw is er een spectaculaire uitverkoop. Kortingen die oplopen van 25% tot wel 75%. Dinsdag 27 december om 13:30 uur gaan de deuren open tot en met 30 december 17:00 uur.

Kom, sla uw slag en vul uw kast! Wees er snel bij, want OP is ook echt OP

  

Cadeaubonnen van ‘Onder de Molen’ kunnen ook tijdens de kortingsweek ingeleverd worden en blijven daarna geldig voor de lijstenmakerij


Lijstenmaker
Andre Frijlink
Deskundig advies

Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring en deel dit graag met jou. Vragen? Bel of mail gerust, of kom voor deskundig advies naar de winkel.